Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

meer nieuws

LOK TV - Koningsdag 2017 deel 9 'Scouting'

5 juni 2017 Video Correspondenten
artikel

Scoutingactiviteiten tijdens Koningsdag in de Stormpolder. Presentatie: Nel van Zwienen, Camera: Terry Mace Hardyman en Dick de Klerk.Een nieuwe video van onze video correspondent Kijk op Krimpen. Kijk op de website onder het menu foto/video of . . .

Smickelmuurtje

3 juni 2017 Column Frank Drion
column

Wij hebben langs ons terras een muurtje, waar we regelmatig brood op strooien. Er staat ook een waterbakje, waar altijd vers water in zit. Dit muurtje is ons podium, waar we het hele vogeltheater op de voet kunnen volgen. Op anderhalf- twee meter . . .

Wij zijn Radio D'Huzes

30 mei 2017 Dick de Klerk
artikel

Radio d’HuZes is een samenwerkingsverband tussen lokale omroepen in Nederland. De omroepen Almere FM, RTV Papendrecht, Lokale Omroep Krimpen, Midland FM, Radio Stad Montfoort, RTV Bodegraven en RTVkrimpenerwaard maken op 31 Mei en 1 juni 2017 . . .

LOK TV - Koningsdag 2017 deel 8 'Stormpolderrail'

25 mei 2017 Video Correspondenten
artikel

Krimpen aan den IJssel, koningsdag 2017. Natuurlijk ook weer volop gezelligheid in de Stormpolder bij Stormpolderrail.Een nieuwe video van onze video correspondent Kijk op Krimpen. Kijk op de website onder het menu foto/video of kijk naar deze e . . .

Oud LOK klassiek presentatrice Nel van Es overleden

24 mei 2017 Sid B. Dane
artikel

18 mei 2017 ontvingen wij het droevige bericht dat oud LOK collega en LOK klassiek presentatrice Nel van Es geheel onverwacht is overleden op 85 jarige leeftijd. Wij leven mee met haar familie, vrienden en dierbaren en wensen hen alle sterkte . . .

LOK TV - Huldiging Giovanni van Bronckhorst

23 mei 2017 Video Correspondenten
artikel

Dinsdag 22 mei werd Giovanni van Bronckhorst gehuldigd in Krimpen vanwege het kampioenschap van Feyenoord. Een groot feest rond het raadhuis van ...Een nieuwe video van onze video correspondent Kijk op Krimpen. Kijk op de website onder het menu . . .

Nog meer nieuws...

kabelkrant

Het weer

25 juni 2017

Zondag is er landinwaarts eerst motregen, later meest droog. Vanavond vanuit het westen opnieuw regen. Het wordt ca. 20 graden. De wind is west, matig tot vrij krachtig, kracht 3 tot 5.

Maandag is het nagenoeg overal droog en schijnt zo nu en dan de zon. Het wordt 17 tot lokaal 24 graden.
Dinsdag is het iets warmer, maar vallen er ook buien.

Brokkenpiloot in de bosjes

25 juni 2017

Een stomdronken automobilist is in Rotterdam-Delfshaven niet ver gekomen. Hij botste tegen twee auto's, rende weg en werd anderhalf uur later in de struiken gevonden. De Pool bleek zes keer zoveel gedronken te hebben als mag.

De 35-jarige automobilist viel nogal op toen hij rond 18.30 uur wegreed in de Hulkstraat. Hij knalde gelijk tegen een andere auto.

Man in water geduwd

25 juni 2017

Een 19-jarige man uit Hilversum is in de nacht van vrijdag op zaterdag opgepakt in Rotterdam, omdat hij een andere man het water induwde. De Hilversummer zit vast voor poging tot doodslag. De mannen kregen rond 01.10 uur ruzie op het Haringvliet bij de Oude Haven in het centrum van de stad. Dat draaide uit op een worsteling, waarna een 20-jarige man uit Hattem 5 meter naar beneden het water in viel.
Omstanders wisten hem het water uit te krijgen en konden agenten naar de man uit Hilversum leiden. Hij zit nog vast.

Zwemmer Maarten van der Weijden onderweg

25 juni 2017

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden is zaterdagavond begonnen aan zijn tachtig kilometer lange zwemtocht van Amsterdam naar Rotterdam. Hij ging om 19.00 uur van start in de Marinahaven in Amsterdam-Noord en komt naar verwachting twintig uur later aan in de Entrepothaven in Rotterdam. Van der Weijden zwemt langs Leiden, Alphen a/d Rijn en Gouda. Hij zwemt zoveel mogelijk in één stuk. Alleen bij sluizen moet hij het water uit. Van der Weijden wordt zondag om 15.00 uur in Rotterdam verwacht

Honderden Marokkaanse Nederlanders demonstreren

25 juni 2017

Zo'n vijfhonderd Marokkaanse Nederlanders hebben zaterdag gedemonstreerd in het Moreelsepark in Utrecht om aandacht te vragen voor alle politieke gevangenen in Noord-Marokko en het onrecht wat volgens hun de bevolking in het Rif-gebied wordt aangedaan.

citroen broere no 2

Mark Rutte neemt even waar als 'premier' van Luxem

25 juni 2017

Het was ''een grote eer en plezierig" om te doen. Premier Mark Rutte was vrijdag even premier van Luxemburg en dat ''voelde goed" zei hij na afloop van de EU-top in Brussel. Daar verving hij zijn, eveneens liberale, ambtsgenoot Xavier Bettel.
Eind 2014 deed Bettel hetzelfde voor Rutte, die toen de EU-top moest missen vanwege een politieke crisis in Den Haag.

Oudste Amerikaanse staatsgevangene (100) vrijgelat

25 juni 2017

In Massachusetts is de oudste staatsgevangene van de Verenigde Staten vrijgelaten. Het betreft de honderdjarige oude maffiabaas John 'Sonny' Franzese. Franzese, die het gevangenisziekenhuis verliet in een rolstoel, was in de jaren zestig een maffiabaas behorende bij de beruchte Colombo-familie in New York.
Hij heeft het grootste deel van zijn straf uitgezeten. Voor een bankoverval moest hij vijftig jaar brommen.

Hoop op kabinet 1/3

25 juni 2017

Charcuterie, brood, pastasalade en carpaccio. Dat was het sobere menu bij de eerste gezamenlijke vergadering van VVD, CDA, D66 en CU in de aanloop naar en nieuw kabinet. Informateur Tjeenk Willink ontving de leiders van de vier partijen vrijdagavond in de Stadhouderskamer aan het Binnenhof. Daar werden de contouren vastgesteld van hun komende besprekingen. Zo moest de laatste hand worden gelegd aan het verslag dat de informateur naar de Tweede Kamer zal sturen over zijn bevindingen.

Hoop op kabinet 2/3

25 juni 2017

Na afloop was VVD-voorman Rutte in elk geval duidelijk over zijn conclusie:"We hebben besloten om met z'n vieren de gesprekken te starten." Al mocht het inmiddels geen verrassing meer heten dat het kwartet echt samen aan de slag wil. Volgens Rutte hebben de partijen vastgesteld dat ze uitzien naar de gesprekken. "Ik heb er vertrouwen in."
Segers had een grote glimlach en zijn CDA-collega Sybrand Buma toonde zich ook al positief over de slagingskans van het beraad. "Ik heb het gevoel dat deze vier partijen willen dat hier een kabinet uit komt."

Meer kabelkrant...